ΑΛΛΑΓΗ

Όλες οι αλλαγές πραγματοποιούνται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος. Η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν, εξαιρούνται ωστόσο, τα προϊόντα τα οποία αγοράστηκαν με έκπτωση, όπου υπάρχει η χρέωση των 5 ευρώ.

Τα βήματα για να πραγματοποιήσετε μία αλλαγή είναι τα εξής:

  • Επικοινωνείτε μαζί μας στο 26210-20150, ώστε να μας υποδείξετε το προϊόν το οποίο επιθυμείτε.
  •  Τοποθετείτε μέσα σε μία συσκευασία το προϊόν το οποίο θα επιστρέψετε, στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια, και την απόδειξη αγοράς.
  • Μόλις παραδοθεί σε εσάς το νέο προϊόν, δίνετε το προηγούμενο στον μεταφορέα, με τη διαδικασία ανταλλαγής χέρι με χέρι.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Όλες οι επιστροφές πραγματοποιούνται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος. Προϊόντα που δεν βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και δεν συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς, δεν είναι δυνατό να επιστραφούν.

Τα βήματα για να πραγματοποιήσετε μία επιστροφή χρημάτων είναι τα εξής:

  • Επικοινωνείτε μαζί μας στο 26210-20150, ώστε να μας ενημερώσετε ότι θα προβείτε σε επιστροφή προϊόντος.
  • Θα τοποθετήσετε μέσα στο δέμα το προϊόν στην αρχική του κατάσταση με το καρτελάκι όπως επίσης την απόδειξη αγοράς και ένα χαρτάκι με το ΙΒΑΝ, το όνομα δικαιούχου και την τράπεζα. Συνεργαζόμαστε με Τράπεζα Πειραιώς.
  • Επιστρέφετε το προϊόν σας με τη SPEEDEX είτε καλώντας στο τοπικό σας κατάστημα είτε παραδίδοντας το πακέτο σας στο τοπικό κατάστημα και αναφέρετε πως η χρέωση είναι του παραλήπτη.
  • Η επιστροφή χρημάτων είναι δωρεάν, εξαιρούνται ωστόσο, τα προϊόντα τα οποία αγοράστηκαν με έκπτωση, όπου υπάρχει η χρέωση των 5 ευρώ τα οποία θα αφαιρεθούν από το ποσό το οποίο θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας.
  • Αφού παραλάβουμε την επιστροφή σας η κατάθεση των χρημάτων γίνεται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που παραλάβαμε το προϊόν σας.

 

* Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του petitpas πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά κ.λ.π. τότε αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής, καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.

*Διατηρείτε το δικαίωμα να επιστρέψετε ένα προϊόν με εταιρεία ταχυμεταφοράς δικής σας επιλογής, εφόσον καλύψετε εσείς το κόστος επιστροφής.

* Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, συνεπώς είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά ή απώλεια και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.